top of page

Burgerportretten voor GIDS/Gezondin..

February 18, 2018

Inwoners staan centraal bij de aanpak van gezondheidsachterstanden. Iedere gemeente betrekt inwoners op eigen wijze, afhankelijk van de lokale context en behoeften. De ene keer door hen actief te laten meedenken in plannen voor wijk of buurt. De andere keer door met GIDS-gelden activiteiten mogelijk te maken waardoor het inwoners lukt hun eigen kracht te benutten. Wat betekenen al die verschillende initiatieven voor individuele inwoners? Gezond in… trok het land in en vroeg het hen zelf. Nieuwsgierig naar hun ervaring? Bekijk hier het verhaal van Anchela uit Amstelveen.

Prijsuitreikingen van het Uniek Sport Talent 2017

November 15, 2017

Voor Fonds Gehandicapten Sport draai ik prijsuitreikingen met bekende paralympische sporters. Zij verrassen de kanjers die Uniek Sport Talent van 2017 zijn geworden. En elke dag staat het filmpje op de sociale media kanalen. 

Ze worden geportretteerd en ik maak een Gala film.

Avrotros TV programma 'Dokters van Morgen'

October 09, 2017

Voor het Avrotros TV programma 'Dokters van morgen' draai ik vele interessante onderwerpen. Presentatrice Antoinette Hertsenberg gaat in het nieuwe tv-programma op zoek naar spraakmakende innovaties en nieuwe inzichten in de zorg. Ze bezoekt patiënten, dokters, ziekenhuizen en universiteiten in binnen- en buitenland om erachter te komen wat we al weten van het menselijk lichaam en wat er nog allemaal valt te ontdekken.

Dokters van Morgen is vanaf dinsdag 10 oktober te zien bij de AVROTROS op NPO 1. En we gaan door in het najaar van 2018 en voorjaar 2019.

HEINEKEN Safety campagne

September 30, 2017

Voor Matterhorn Amsterdam gefilmd en gefotografeerd voor een interne veiligheidscampagne voor HEINEKEN.

Begrotingsapp Gemeente Leusden

October 08, 2017

Voor de jaarlijkse begroting van de gemeente Leusden, die digitaal wordt aangeboden aan alle Leusdenaren, hebben we de films gemaakt. Drie Wethouders en de Burgemeester vertellen hun plannen in beeld.

UWV Congres

October 04, 2017

Twee dagen gefilmd en ter plaatse gemonteerd: de aftermovie van de UWV werknemersdagen in het congrescentrum 1931 in 's Hertogenbosch.

Patiënt voorlichtingsfilms Oogheelkunde

September 28, 2017

Voor afdeling Oogheelkunde van het AMC produceren we diverse patiënt voorlichtingsfilms. De films zijn te zien via de website van het ziekenhuis.

Studiedag 'Boost de verandering'

June 20, 2017

“GIDS gaat nog vier jaar door!”, dat was de boodschap van ambassadeur Rinda den Besten bij de start van de studiedag ‘Boost de verandering’ op 21 juni jl. Hoe hebben gemeenten de afgelopen vier jaar ervaren? En welke GIDS-gemeente was het meest inspirerend voor het publiek? Rinda den Besten peilde het sentiment onder de deelnemers van de studiedag. Ben je benieuwd naar de uitkomst. Wij maakte een mooie aftermovie

Please reload

bottom of page