top of page

CAMERAWERK

Op mijn 22e al begonnen als freelance-cameraman met eigen apparatuur. Inmiddels nog steeds in bezit van eigen state-of-the-art equipment. Met alle innovaties meegegroeid en alles voor handen, maar ook de mogelijkheid om specifieke apparatuur in te huren. Inzetbaar als cameraman, regel desgewenst ook meerdere crewleden uit mijn professionele netwerk.

 

BREED INZETBAAR VOOR TV:

Ik ben inzetbaar op veel gebieden. Zeer ruime ervaring met het maken van televisie programma's voor bijna alle omroepen. Bijvoorbeeld journalistieke uitzendingen als Eén Vandaag, Zembla, Reporter, Netwerk, Brandpunt, Dit is de Dag, Nieuwslijn, Kruispunt, Macht en onmacht van de journalistiek etc.

Maar ook human interest programma's als Het familiediner,

Ik mis je,  Dood voor beginners,  De weddingplanner, Heilige huisjes, Stemmingmakerij , Jong etc.

Educatieve programma's en documentaires als Claus von Amsberg, Trainman (eerste docu over Kees Momma), De laatste ronde (tv docu Paul van Vliet), Plattelanders, Heilige huisjes, Weg van de snelweg, Jota!, Mondiale zaken, Begraven en begraafplaatsen in Nederland, Dokters van Morgen, Mijn Poolse Opa

(docu over een Poolse oorlogsveteraan)

 

CORPORATE PRODUCTIES:

Werk voor grote marketingbureaus als o.a. MSL Group, voor de communicatie afdelingen van Heineken, ANWB, KLM, TUI, Beuk touringcars en vele andere multinationals en in Nederland

gevestigde bedrijven en instellingen. .

STICHTINGEN EN VERENIGINGEN:

Draai voor Fonds Gehandicapten Sport, Nivon, Stichting ALS Nederland, Pharos etc. Vaak tegen gereduceerde tarieven.

Wil graag hierdoor een bijdrage leveren aan educatie en meer respect voor de minder bedeelden in onze samenleving. 

 

COMPETENTIES:

Klanten en crewleden vinden mij een goede teamspeler, optimistisch en een vakkundig professional. Stel nooit teleur en denk ook inhoudelijk mee. Omdat ik ook een bevlogen editor ben, lever ik de shots bruikbaar aan. 

 

werk fotos jul02 023.jpg
DSC02497.JPG
DSC04120.JPG
bloemkoolpizzafoto.jpg
bottom of page