Nieuws

DJI Mavic Pro drone met twee testvluchten.

OOR ontwikkelt en begeleidt veranderingsprocessen waarvan de klant vindt dat ze nodig zijn om haar doelen te realiseren.  Zij helpen bij het mobiliseren van mensen en het ontwikkelen van leiderschap.

Wij werken al jaren plezierig samen met de mannen van OOR Ad van den Heuvel en Mark Haans. Ten behoeve van hun nieuwe uitstraling en website, bedachten we samen een promo, verdiepingsvideo’s  en  testimonials. Binnenkort allemaal te bewonderen op  http://www.ooronline.nl

DCIM100MEDIADJI_0005.JPG

DCIM100MEDIADJI_0008.JPG

ARN draagt bij aan de verduurzaming van de mobiliteitsbranche. Dit doet zij door slim om te gaan met grondstoffen en duurzaam ondernemen te stimuleren. Daarbij houden zij rekening met de veranderende mobiliteitsbehoefte.

Ter ondersteuning van het Magazine 95 maakte wij voor ARN twee video’s waarin online dieper word ingegaan op het thema ‘Grondstoffen recycling en circulaire economie’. 

ARN 1

Bekijk hier de video’s op you tube:

ARN Grondstoffen recycling

ARN Grondstoffen recycling. De circulaire economie

 

Veel offshore gefilmd voor de nieuwe corporate film over de Kustwacht. In opdracht van Moving Mirrors. Dan komt mijn HUET-cetificaat weer goed van pas.

Dornier

Kustwachtvliegtuig Dornier air to air shot vanuit Helicopter.

Kustwacht actie

Douane actie op volle zee.

Visarend

Kustwachtvaartuig De Visarend vanuit de Helicopter-open deur zijwaards vliegend.

4K ULTRA High Definition workflow klaar om mee te werken. Van camera t/m montage kunnen we nu in dit schitterende formaat producties aanleveren.

4K CAMERA

Voor Pharos diverse films in de maak over laaggeletterden en eerstelijns zorgverleners.

DSC07788    

IMG_5837

Regie op het Divosa Najaarscongres 2014. en voor KING .

IMG_5421

 

 

Gedraaid voor aflevering 8 van ‘Dood voor beginners’  voor IKON/EO. Regie Dio van Maaren.

dood1

Wij digitaliseren van de volgende formaten: Digi-beta, Beta-IMX, Beta-SX, Beta-SP (grote en kleine tapes), DVCam en  Xdcam disks. DAT audiotapes. Andere formaten op aanvraag. Bel of mail voor de tarieven.

Promofilm gemaakt voor Fonds Gehandicaptensport om          G-hockey onder de aandacht te brengen. In opdracht van Jan Willem Bloemendaal voor MOREItoI.

353A9803

We produceren twee korte films voor SNB Slibverwerking Noord Brabant en de NEM Nederlandse Energie Maatschappij. Een opdracht van MSL Nederland.

Opnamen voor de nieuwe Galafilm van de KNRM waren weer spectaculair. Met heli en reddingboten voor de Zeeuwse kust.

KNRM

De opnamen in Schotland zijn succesvol verlopen. Zoektocht naar Leiderschap pilot aflevering met Herman Wijffels.

IMG_1184

 Op de nieuwe locatie is de Editsuite in vol bedrijf.  

Eind mei de sleutels van mijn nieuwe kantoor gekregen. Per 1 juli 2014 is Rob Vermaas AV Media actief vanaf het terrein van de wereldberoemde Wisseloord Studio’s in Hilversum.    Mozartlaan 25p 1217 CM Hilversum.  Heb er zin in!    

Verhuizing

Zes maanden timelapse van de bouw van twee gas productie-platformen en jackets voor GDF SUEZ E&P Nederland(Engie). Opgenomen met drie vaste camerastandpunten in 4 k resolutie, waardoor er in de nabewerking beweging in gemaakt kon worden. Sinds de plaatsing op Vimeo stromen de complimenten vanuit de hele wereld binnen. Nu te zien op de filmpagina van deze site.

Timelapse

Locatiebezoek Schotland voor nieuw te ontwikkelen TV serie over leiderschap met succes afgesloten. Teaser gemaakt en nu eerst de pilot-uitzending gaan produceren.

IMG_4359

 Documentaire gemaakt over de nieuwe KNRM reddingboot 1816 en een reportage van de doop met Hare  Majesteit Koningin Máxima.

KNRM1

KNRM Maxima

De editsuite uitgerust met een Drobo mini. Dat is een storage waar 4 SSD-schijven in kunnen en met  thunderbolt of usb3 protocol werken. Handig overzetten op locatie van de digitale files uit de camera naar de SSD’s en direct supersnel en veilig editen. Leve de vooruitgang!

Drobo-Mini

Voor de ANWB hun nieuwe voorjaar/zomercollectie presentaties gefilmd en tot een mooie DVD compilatie gemaakt.  In alle winkels gaat het winkelpersoneel ermee aan de slag. Wij doen dit elk seizoen.

anwb vjz2014

ANWB VJZ 2014

Frisse start van 2014 met een nieuwe layout en logo voor print en website.

New logo 2014

Voor Moving Mirrors gefilmd in het Bronovo Ziekenhuis met Ernst en Bobbie. Diverse voorlichtingfilms voor ouders en hun kinderen.

Crew

Verslag gemaakt van de Landelijke Expertdag AdviesPlanner voor Rabobank Nederland. Ook interviews ‘live’ op de schermen. (Interne communicatie)

LEA Event

BlijNationale Ouderendag op 4 oktober was één groot feest. In Zeist zijn ruim 400 wensen door vrijwilligers vervuld. We hebben met twee filmploegen belangeloos alles zoveel mogelijk gefilmd om hier later een promotiefilm van te maken. De samenwerking met Pascale Wielinga van Seymour films was erg plezierig. (Externe communicatie waaronder Televisie en Youtube). Nationale Ouderendag

 

Voor de corporate film van GDF SUEZ E&P Nederland (Engie) filmden we de sail-away van twee nieuwe Topsides. Ze worden geplaatst op twee locaties op de Noordzee om naar gas te boren.

Oleg Strasnov

GDFSUEZ

Two shot

foto bayer

 In opdracht van MSL Group Amsterdam een film gedraaid en gemonteerd t.b.v. het event rond 100 jaar Bayer in Nederland. Volgens ingewijden was het een groot succes. Gefilmd werd met onze twee High Definition camera’s waarvan de Sony F5 op een slider en de Canon 5d Mark2 als vast shot. Mooi resultaat! (Interne communicatie en Event)

Bayer 100 jaar

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor HEINEKEN korte History-clips gemaakt. Ze zijn te bewonderen op de Corporate website.

HEINEKEN Heritage2

HEINEKEN

HEINEKEN Heritage

 

 

 

 

 

 

Audiovisual Media