FILMS

TIMELAPSE

Kijk en verwonder je over een stukje Nederlands vakmanschap. Deze timelapse maakte we van de bouw van twee gas productie-platformen en jackets bij HSM offshore in Schiedam. Gedurende zes maanden met drie camera’s werd de bouw gevolgd en resulteerde in een 3 minuten versie. 

CORPORATE DOCUMENTARY

In de corporate film van GDF SUEZ Exploration and Production Nederland, hebben we de medewerkers zelf het verhaal laten vertellen. Van de opsporing van gasvelden tot en met de verwerking en alles wat erbij komt kijken. Een fascinerende reis in de wereld van gas- en oliewinning.  De film is in zijn hele totstandkoming en uitvoering door ons zelf gerealiseerd. Dit is de internationale versie.

WERVING

HET VERHAAL VAN JOSH.                                                                

Josh is geboren met spina bifida. Hij heeft in het zwemmen zijn sport gevonden. Hij heeft één droom: een plek in het Nederlands Paralympisch Team. Steun Josh en de deelnemers van de Giathlon ‘15!  Als één team achter de sporters met een handicap. Deze teaser staat op http://giathlon.nl/#

Wij filmde Josh op weg naar zijn doel en maakte deze teaser ter promotie van de Giathlon 2015.  Een initiatief om mensen met een handicap een extra steuntje in de rug te geven zodat ze kunnen genieten van een rondje fietsen of frisse duik in het water. Een nieuw sportief evenement en meteen de grootste indoor triathlon van Europa.

VOORLICHTING

Portretten van bekende Nederlanders over hun verslavingen. Voor een bewustwordingscampagne van Jellinek. De portretten maakte deel uit van een wall of fame. Een videomuur van monitoren waar de diverse personen random hun verhaal doen.

 

EXTREME SPORTS

 

DOCUMENTARY

 

 

CHARITY/NON PROFIT

Eén maal per jaar werken we belangeloos voor een goed doel. Met onze expertise maken we dan korte video’s en begeleiden we daarmee het fundraising proces.

FEMALE CANCER FOUNDATION

 

NATIONALE OUDERENDAG

 

AMSTERDAM CITY SWIM VOOR ALS

 

 

 

CORPORATE DIVERS

 

 

 

 

 

 

CONGRESSEN & EVENEMENTEN

Voor congressen maken we vaak de begeleidende films en leaders. Ook verzorgen we de zaalregie.

 

 

 

 

 

MAKELAARDIJ

 

WERKGELEGENHEID

 

 

 

Geef een reactie

Audiovisual Media